Не ми се иска да ни вкарвате в тази кална битка

...
Не ми се иска да ни вкарвате в тази кална битка
Коментари Харесай

Проданов от БСП за сигналите срещу президента Радев: Нашата битка е срещу корупцията

Не ми се желае да ни вкарвате в тази кална битка сред и. Ние даваме на публицистите да занесат на прокуратурата сигнали, които прокуратурата твърди, че няма. Ако ние не отреагираме, излиза, че лъжем. Това съобщи в ефира на бТВ Христо Проданов  Христо Проданов Христо Проданов е Магистър по Индустриален Мениджмън. Собственик и шеф на заведения за, зам.-председател на ПГ на.

„ Още от 2021 година сме водили борби, и то кардинални такива. Нося документи, доказващи, че от 2017 до 2021 година, по време на държавното управление на Борисов, сме подавали сигнали в прокуратурата против корупцията на Борисов. Нашата борба е кардинална – против корупцията. Тя ограбва хората “, безапелационен е той.

По думите му вчерашната конференция на партията е била по две аргументи: „ Първо, прокуратурата оповестява, че няма сигнали, и второ, Радев прикани да се застане зад сигнали, в случай че има такива. Много са сигналите – договорът с „ Боташ “, парцелите в „ Изгрев “ и други. “

„ Политиката одобри мутренските подходи. Това е равнището, за жалост, по тази причина не би трябвало да се учудваме, че България е на това състояние сега. Рибата се вмирисва от главата. Ние би трябвало да сезираме обществото за нередностите, които се случват “, счита Проданов.

„ Николай Копринков и Сотир Ушев ги познавам от годините, когато са били в. Копринков беше кмет на село Труд, а Ушев е индивидът, който е брачен партньор на Весела Лечева. Ако сме имали съмнения за нещо, сме постъпвали кардинално и сме повдигали въпроса там, където би трябвало “, сподели още той.

По думите му импийчмънт на президента Радев не е на дневен ред и не е обсъждан въобще сходен въпрос.

За вътрешнопартийните проблеми на партията Проданов изясни: „ Всеки, който има искания към, в случай че вероятно се кандидатира за ръководител, може да излезе против нея. Ако част от тези хора са изключени от партията, то е имало причина за това. “

„ Всички евродепутати на са против партията, само че процесът е съвместен. Как ще вършим листите ще го вземем като решение на Националния съвет. Дали ще бъдат определени е напълно различен въпрос. Когато личните ти евродепутати отиват в Екологичен потенциал, те не са евродепутати на мъжете и на дамите си, те са евродепутати на партията, която ги е изпратила. Когато партията има позиция по даден въпрос, а тези евродепутати гласоподават по тъкмо противоположния метод, значи те не съставляват тази партия. Ето да вземем за пример с Истанбулската спогодба. Лично аз няма да предлагам тези хора за евроизборите “, безапелационен е той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР